SXS

1 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 '24

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 '24


B

Motor: V-Twin, 4 timpi

Suspensie spate: brat dublu cu tija de conectare

Frana fata: pe disc

16.990 € TVA incl.

Rate de la RON

Cauti un SxS nou? Echipa CFMOTO Romania iti sta la dispozitie cu toate informatiile necesare. Iti oferim suport pentru alegerea modelului potrivit, adaptat nevoilor si preferintelor tale. In plus, poti achizitiona un SxS CF Moto in leasing sau un SxS CF Motoin rate. Mai mult, ai la dispozitie diferite optiuni de plata, precum: cash, card, OP sau Cryptomonede.

SxS-ul este un vehicul pe patru roti ce poate sustine pana la 6 persoane. Ca si in cazul multor altor vechicule, acesta poate indeplini atat rol utilitar, cat si recreational. Vorbim asadar despre un vehicul ce te poate insoti in activitatea de zi cu zi, pe terenuri accidentate, dar si despe un prieten de nadejde pentru plimbarile lungi prin locuri greu de accesat. Desigur ca nu oricine poate conduce un SxS, ceea ce inseamna ca, in functie de model, putere, dar si greutate, vei avea nevoie de permis de conducere, categoria B1 sau de permis de conducere categoria B.

In oferta CFMOTO Romania poti descoperi modele de UTV-uri CFMoto, precum: UForce 600, ZFORCE 1000 SPORT, UForce 1000, Zforce 550 si Zforce 1000 Sport. Modelele nostre sunt dotate fie cu motor 1 cilindru, 4 timpi, fie cu motor 2 cilindri, 4 timpi. In ceea ce priveste capacitatea cilindrica, acestea au 495cc, 580 cc, 962cc, 962.2cc sau 963cc. De altfel, vorbim despre o putere livrata de 39 CP, 40 CP, 78 CP sau 79 CP.

Producatorul chinez CFMoto este specializat in motoare cu racire pe apa, dar si in productia de motociclete, ATV-uri, scutere si side-by-side-uri. In 2009 a primit titulatura de cea mai inalt tehnologizata fabrica, iar in momentul de fata distribuie vehicule la nivel global, in America de Nord si Sud, Australia, Noua Zeelanda, Africa si Europa. Pentru ca inovatia este elementul care face diferenta, CFMoto este unul dintre cei mai renumiti producatori de vehicule off-road.