CFMOTO, locurile 4 si 5 la HUNT THE WOLF 2022!

CFMOTO, locurile 4 si 5 la HUNT THE WOLF 2022!

30.09.2022

40 de rideri, 6 zile - cea mai extrema competitie de ATV-uri

CFMOTO HUNT THE WOLF 2022 a insemnat 6 zile de intrecere extrema pentru cei 40 de concurenti care s-au luptat sa cucereasca marele trofeu la cea mai dura cursa dedicata riderilor de ATV.

40 de competitori din diverse colturi ale lumii au „vanat lupul” in cel mai lung concurs destinat pilotilor de ATV profesionisti, insa doar putini au reusit sa incheie cele 6 zile! Cauzele sunt mai multe: abandon, accidentari, starea vehiculului, dar si epuizarea fizica si starea mentala a atletilor. A fost o cursa dificila care a lasat in joc putini concurenti.

CFMOTO depaseste toate provocarile

CFMOTO a fost la inaltime pe durata intregii competitii, iar pilotii romani Radu Lungu (CFORCE 1000) si Levente Horvath (Overland 1000) s-au afirmat in fata unor participanti care au concurat cu ATV-uri cu renume in ceea ce priveste racingul. Cei doi piloti de ATV-uri CFMOTO au fost, pe parcursul cursei, printre primii la linia de finis, in unele zile terminand chiar pe locurile 2 si 3. La un pas de podium, au incheiat cursa pe locurile 4 si 5.

Radu Lungu: „A fost o cursa grea, solicitanta. Locatia a fost frumoasa si in acelasi timp am avut parte de un traseu provocator! Am castigat trei editii HTW, insa intotdeauna a fost palpitant. Nu sunt multumit de rezultat, puteam sa fac mai mult, ATV-ul s-a comportat bine, uneori chiar m-a surprins”.

Levente Horvath: „Am terminat cursa pe locul 5, voiam un rezultat mai bun, am avut sansa sa urc pe 3, dar asta este. In concluzie, CFMOTO 1000 OVERLAND este un ATV care a facut fata la o cursa de iad timp de 6 zile, cu mici probleme care sunt normale intr-o asemenea competitie. Am depasit fara probleme unele zone cu obstacole acolo unde alte branduri s-au confruntat cu dificultati”.

„CFMOTO mi-a intrecut asteptarile”, spune si Radu Lungu, situat pe locul 4 cu un ATV CFMOTO.

„Dupa ce am castigat HTW de 3 ori, am obtinut victoria in multe curse si am fost, de asemenea, de 3 ori campion national la Endurocross cu BRB Renegade, anul acesta am acceptat provocarea de a concura cu CFMOTO in cea mai dificila si complexa cursa cu ATV-uri. A fost o experienta interesanta, constructiva, cu un ATV care a intrecut asteptarile”.

In fiecare zi, tot mai putini rideri au luat startul!

Cele 6 zile dure unde toti riderii au incercat sa obtina cel mai bun timp posibil, cu urcari abrupte, coborari dificile, rulat cu viteza si concentrare maxima au adus, pentru unii, abandonul. Intr-o zi, doar 6 rideri au reusit sa termine cursa la timp.

- Care a fost cea mai dura zi?
Pentru mine, una din cele mai dure zile a fost prima, deoarece in prima jumatate de ora am facut pana la anvelopa de pe fata si am pierdut, de asemenea, directia, terminand cursa la limita. Totusi, cea mai grea zi a fost a cincea, cand am folosit prea mult troliul.

- Dar cea mai buna zi?
Cea mai buna zi pentru mine a fost ultima, cand totul a mers foarte bine si am reusit sa ma clasez printre primii, chiar pe locul 2.

- Urmatoarea provocare?
Anul viitor, CFMOTO va reveni cu si mai multe imbunatatiri, devenind astfel mai competitiv chiar si la acest nivel extrem.

Cursa anuala HUNT THE WOLF a fost un succes, iar CFMOTO este foarte incantat de rezultatele satisfacatoare ale pilotilor concurenti cu vehiculele sale ATV. Pe data viitoare!

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO TRT, ultima zi prin dune la Abu Dhabi Desert Challenge 2023

CFMOTO THUNDER RACING TEAM concureaza cu succes la a 32-a editie Abu Dhabi Desert Challenge. Evenimentul reprezenta a doua runda din Campionatul Mondial de Rally-Raid (W2RC) si a debutat pe 25 februarie. Etapa finala a provocarii prin desert are loc ...

Citeste mai mult