Rezultate finale CFMOTO HUNT THE WOLF 2023

Rezultate finale CFMOTO HUNT THE WOLF 2023

09.09.2023

CFMOTO are parte de o victorie spectaculoasa in finala Hunt the Wolf 2023 

Dupa sase zile de racing la intensitate maxima, trei rideri s-au evidentiat si au obtinut primele locuri: 
1. Bistrian Cosmin
2. Craete Madalin 
3. Radu Lungu

Pilotii echipei ATH Racing Romania, Radu Lungu si Levente Horvath, ambii concurand cu un CFMOTO 1000, s-au afirmat in ultima zi a competitiei si au obtinut locuri fruntase. 

Radu Lungu a reusit sa urce pe podium la a 15-a editie aniversara Hunt the Wolf 2023, pe locul 3 in clasamentul general.

 

In mod senzational, pentru prima data in istoria de 17 ani a celei mai dure curse de ATV-uri din lume, HUNT THE WOLF, trei modele diferite de ATV-uri au ajuns pe podium.

In timp ce toate podiumurile editiilor anterioare au fost dominate de piloti Can-Am, la editia aniversara din acest an au urcat pe primele locuri rideri de modele de ATV-uri Polaris si CFMOTO. A sasea si ultima zi de racing reflecta rezultatele finale: 3 piloti cu trei branduri de ATV diferite ocupa primele 3 locuri - Polaris, Can-Am si CFMOTO. Competitia din acest an a marcat o aniversare speciala CROSSOVER cu un premiu intai in valoare de 1500 Euro. Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor: Cosmin Bistrian, Craete Madalin si Radu Lungu. Este a doua victorie HTW pentru Cosmin, primul podium si prima participare pentru Craete, iar Radu Lungu este un triplu castigator al HUNT THE WOLF. 


ATV-urile CFMOTO participante la HTW 2023 au dat dovada de performanta deosebita in conditii solicitante si pe teren dificil, plin de obstacole.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult