CFMOTO Racing Pruestel GP, rezultate Moto3 pe circuitul Motul TT Assen

CFMOTO Racing Pruestel GP, rezultate Moto3 pe circuitul Motul TT Assen

26.06.2023

Echipa CFMOTO Racing Pruestel GP obtine un rezultat remarcabil la Moto3 pe circuitul Motul TT Assen din nordul Tarilor de Jos. Modelele concurente de motociclete CFMOTO s-au dovedit din nou la inaltime. 

Joel Kelso Racing incheie sesiunea de calificari pe pozitia a 2-a, ocupand astfel un loc pe prima linie de start, dar Xavi Artigas nu reuseste sa obtina un timp foarte bun si se pozitioneaza pe locul 19. 

Moto3 a fost prima cursa a zilei de duminica, cu un public fantastic in tribune pregatit pentru spectacol. Kelso ajunge pe prima pozitie inca de la inceputul cursei de 20 de tururi. Australianul a facut parte dintr-un grup de 10 piloti care s-au luptat pentru conducere, fiind separati de 1.5 secunde in cea mai mare parte a cursei. Faptul ca Joel nu este inca recuperat dupa operatia la glezna s-a vazut si se claseaza pe locul 9 la doar o secunda si jumatate de castigator.

Artigas a fost in fruntea celui de-al doilea grup. In ciuda problemelor de sanatate, lupta si reuseste sa castige 2 puncte pentru locul 14.

MotoGP intra acum in pauza de vara. Vor fi cinci saptamani inainte ca a doua jumatate a sezonului sa inceapa. Urmatoarea cursa va avea loc pe 5-6 august la Silverstone, unul dintre cele mai lungi si complicate trasee din MotoGP.


CFMOTO Racing Pruestel GP a obtinut un rezultat remarcabil la Moto3 pe circuitul Motul TT Assen.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului!

Pilotul CFMOTO Aspar Team a devenit primul lider Moto3 dupa turul final in care a reusit sa depaseasca cinci concurenti pentru a-si adjudeca victoria.  DAVID ALONSO, CAMPION MOTO3 - Riderul CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului...

Citeste mai mult