Preselectie clasa S300 CFMOTO in cadrul Campionatului MotoRC la MotorPark Romania 22-23 aprilie 2023

Preselectie clasa S300 CFMOTO in cadrul Campionatului MotoRC la MotorPark Romania 22-23 aprilie 2023

24.04.2023

Motocicletele CFMOTO 300SR au fost vedetele la preselectia pentru clasa S300 CFMOTO in cadrul Campionatului MotoRC, care a avut loc in weekendul 22-23 aprilie la MotorPark Romania, primul circuit de viteza auto-moto din tara. Cu o lungime de 4129 metri, latimea variind intre 11 si 16 metri si o linie dreapta de 950 metri, locatia a oferit conditii excelente pentru ca tinerii piloti sa-si demonstreze abilitatile si sa concureze pentru un loc in competitie.

Initial, participantii au trecut printr-un test teoretic scurt si simplu. Ulterior, au avut loc proba fizica si cea practica pe motocicleta. Niciuna dintre probe nu a fost eliminatorie in sine, servind doar pentru ca organizatorii si sefii de echipe din MotoRC sa poata evalua abilitatile si potentialul participantilor.

Nu s-a cautat viteza pura, palmaresul in competitii sau un nivel foarte ridicat de curaj/risc. Participantii au fost evaluati de catre sefii de echipe si reprezentantii organizatorilor, in primul rand din perspectiva potentialului pe care il au pentru a deveni piloti pe termen mediu/lung. Aici au intrat in calcul elemente precum varsta, controlul motocicletei, disciplina, conditia fizica si personalitatea/atitudinea.

Desi s-au inscris peste 250 de participanti, 110 dintre ei au venit sa participe sambata, majoritatea fiind foarte tineri si pasionati de motociclism. Dupa o zi plina de emotii si efort, 45 au fost selectati pentru etapa de duminica si doar 10 au obtinut privilegiul de a concura in Campionatul MotoRC.

Cu toate ca unii rideri au fost dezamagiti, CFMOTO Romania le-a pus la dispozitie oferte excelente de participare, menite sa-i consoleze, alaturi de felicitari pentru entuziasmul si pasiunea pe care le-au adus pe circuit, incurajandu-i sa continue sa creada in ei insisi si sa-si urmeze visele.

Prima etapa a celui mai popular campionat de motociclism viteza din sud-estul Europei, MotoRC, va avea loc in weekendul 28-29 Aprilie, cu noutatea ca modelele 300SR din gama de motociclete CFMOTO, oferite de catre CFMOTO Romania vor participa la clasa S300, unde vor fi pilotate de tinerele sperante ale motociclismului sportiv din Romania.


Preselectia pentru clasa S300 CFMOTO in cadrul Campionatului MotoRC la MotorPark Romania 22-23 aprilie 2023

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult