ZEEHO AE6, noi scheme de culoare atractive

ZEEHO AE6, noi scheme de culoare atractive

10.04.2023

AE6 este un scuter electric din gama ZEEHO, insufletit de o personalitate puternica, un partener pe doua roti potrivit pentru navetistii tineri. Exprima energie, creativitate si distactie. Disponibil in trei versiuni: AE6+, AE6 S+ si AE6 L1te pentru a intruni cerintele utilizatorilor pe o piata diversificata.

Viteza maxima de peste 80 km/h, autonomie peste 100 km. Incarcarea standard permite o incarcare a bateriei de 80% in 3 ore. AE6 vine echipat cu brat oscilant si motor amplasat pe o parte. Sunt disponibile 18 combinatii cromatice pentru 3 culori ale caroseriei si 6 optiuni rapide de kituri de culoare.
Modelul este acum disponibil pe piata cu 6 noi optiuni de culori. Performanta lui AE6 din familia de scutere electrice ZEEHO, precum si cea a fratelui mai mare AE8, este superiora majoritatii vehiculelor electrice pe doua roti.

Zeeho AE6 are o greutate de 96 kg, sa de inaltime 735 mm si detine lumini LED, frana fata pe disc si frana spate regenerativa.

AE6 este un scuter electric entry-level care in varianta A6S Lite este alimentat de un motor 4kW ce permite viteza maxima de 45km/h, iar in versiune AE6+ sau AE6 S+ profita de avantajul motorului mai mare 5.5kW pentru a atinge o viteza maxima de 80km/h. Ofera acceleratie de la 0-50 km/h in doar 4.6 secunde.

Modelele AE6+ si AE6 Lite se bazeaza pe o janta 12-inch pe fata si janta 11-inch pe spate. Varianta S+ este dotata cu janta spate 10-inch. Toate trei beneficiaza de o baterie 69V/27Ah (750w) ce permite o autonomie de aproximativ 100 km, potrivit brandului chinez subsidiar CFMOTO. Pachetul mai cuprinde instrumentar LCD. 


Scuterul electric ZEEHO ZE6 vine cu 6 noi optiuni de culori atractive

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

Timp de 4 zile prin muntii, padurile si campiile din Portugalia, participantii la BP Ultimate Rally Raid au parcurs sute de kilometri. Riderii au pilotat pe ploaie si prin balti adanci, dar si prin soare arzator. Membrii CFMOTO Thunder Racing Team au...

Citeste mai mult