„Jucarii” CFMOTO la EICMA 2022: CFORCE 110 & EV110

„Jucarii” CFMOTO la EICMA 2022: CFORCE 110 & EV110

27.10.2022

CFMOTO si-a anuntat prezenta si anul acesta la Salonul Moto de la Milano, intentionand sa atraga cat mai multi vizitatori la standul sau. Intre 8-13 noiembrie, cei care vin la EICMA 2022 vor descoperi pe langa motociclete CFMOTO si scutere electrice Zeeho, gamele de vehicule 4x4 de teren. Inspirate de modelele de ATV-uri CForce destinate adultilor, doua ATV-uri pentru copii se vor regasi printre exponate: CFMOTO CFORCE 110 & EV110, ambele cu caracteristici de siguranta avansata pentru a permite o experienta de riding care minimizeaza riscurile de accidentare pentru cei mai tineri piloti. Varianta electrica se remarca prin greutatea redusa, asigura libertate de miscare mai mare si este mai putin predispusa la rostogolire. 

CFMOTO pastreaza lucrurile simple pentru noua sa gama de ATV-uri pentru copii, incercand sa fie in top in termeni de valoare, performanta si caracteristici de siguranta. Cele doua modele -  CFORCE 110 pe benzina, urmat de versiunea electrica CFORCE EV110, sunt concepute cu inginerie inalta, la standardele prezentului.

CFORCE 110 si CFORCE EV110 reprezinta o modalitate excelenta pentru cei mai tineri piloti de a porni in fascinanta lume a off road-ului. Calatoria pe 4 roti trebuie sa fie nu doar distractiva, ci si sigura, iar cele doua ATV-uri CFMOTO pentru copii nu fac compromisuri.

CFORCE 110 ridica stacheta pe segmentul de mini-ATV si se distinge printr-un look sportiv, performanta puternica, franele pe discuri si un intreg portofoliu de featuri de siguranta, inclusiv o functie unica geofence.

Acest ATV 110cc are cursa suspensiei mai mare, frane hidraulice si un ecran 3.5 inci LCD. O aplicatie compatibila cu smartphone-ul le permite parintilor sa monitorizeze locatia si starea vehiculului, iar un perimetru de riding arbitrar poate fi stabilit pana la 400 metri. Cand limita este depasita, smartphone-ul da un semnal si viteza vehiculului este limitata.

Alte dotari de siguranta consta intr-o prindere magnetica, un limitator de viteza reglabil, lumina de frana cu LED si o lumina de zi cu LED.

Rezervorul lui CFORCE 110 are o capacitate de 6,4 litri. Vehiculul atinge o viteza maxima de 42 km/h, este propulsat de un motor monocilindric, SOHC, cu injectie de combustibil si dispune de pornire electrica.

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT, lansare spectaculoasa in Filipine 

Modelul adventure-touring versatil al CFMOTO, 450MT, a fost dezvaluit in premiera la show-ul EICMA de la Milano la sfarsitul anului trecut si acum a avut parte de o lansare extraordinara in Filipine, pe insula El Nido. La eveniment au fost prezenti p...

Citeste mai mult