Colaborare CFMOTO-Cerence pentru dezvoltarea tehnologiei AI pentru ATV-uri

Colaborare CFMOTO-Cerence pentru dezvoltarea tehnologiei AI pentru ATV-uri

19.10.2022

Parteneriatul dintre CFMOTO si Cerence isi propune sa aduca siguranta si tehnologie avansata in lumea powersports. Experienta de riding in off road poate fi imbunatatita aducand in scena inteligenta artificiala prin utilizarea de featuri precum navigatia cu ajutorul vocii, alaturi de sisteme de control si diagnosticare via voce.

CFMOTO a incheiat o colaborare cu Cerence pentru a aduce controversata tehnologie AI pe segmentul powersports. Detaliile specifice sunt putine, insa anuntul companiei intr-un raport din septembrie a.c. arata ca la orizont se intrevad schimbari majore.
Potrivit acestui raport, „in timp ce vehiculele pe doua roti castiga teren la nivel mondial si consumatorii se indreapta spre ATV-uri pentru distractie outdoor, parteneriatul lui CFMOTO cu Cerence va transforma experienta la bordul motocicletelor si a ATV-urilor, oferind riderilor informatiile de care au nevoie, inclusiv navigatie prin voce pentru modelele pe doua roti; controale si diagnostice via voce. Folosind Cerence Ride, CFMOTO va aduce o experienta HMI imbunatatita vehiculelor sale cu doua si patru roti, inclusiv recunoasterea vocala hibrida incorporata si cloud, intelegerea limbajului natural si transformarea textului in vorbire atat in engleza, cat si in chineza, creand o experienta intuitiva si simpla pentru utilizator. CFMOTO va folosi, de asemenea, Cerence Speech Signal Enhancement, asigurandu-se ca pilotii pot fi intotdeauna auziti, indiferent de zgomotul de pe drum.”

Wei MaoLin (departamentul de cercetare si dezvoltare al CFMOTO) a declarat: „Urmatoarea generatie de vehicule cu doua roti si ATV-uri CFMOTO va fi mai inteligenta si mai conectata ca niciodata, dand loc unei experiente de neegalat pentru rider, la egalitate cu cele mai inteligente si intuitive experiente auto din prezent. Facand echipa cu Cerence, vom imbunatati considerabil siguranta pilotilor nostri prin interactiunea vocala, pastrand ochii pe drum si mainile pe ghidon.”

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult