Lansam prima editie CFMOTO DAY ADVENTURE FEST

Lansam prima editie CFMOTO DAY ADVENTURE FEST

08.09.2023

Lansam prima editie CFMOTO DAY ADVENTURE FEST! Doua zile de adrenalina, muzica si surprize te asteapta in Parcul Faget Mioveni.

Pregateste-te pentru un eveniment pe care nu-l vei putea uita usor! CFMOTO Romania aduce in prim-plan o experienta inedita. In perioada 22-23 septembrie, Parcul Faget Mioveni se transforma in epicentrul distractiei si al pasiunii pentru motoare.

SURPRIZA EVENIMENTULUI? Vizitatorii au posibilitatea de a intra in TOMBOLA pentru castigarea marelui premiu: un ATV nou-nout! Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti pagina evenimentului pentru mai multe detalii.

Ce pregatim in zilele festivalului aventurii? Activitati pentru intreaga familie, expozitii de motoare si masini, drive test si un line-up impresionant de artisti: Andia, Alan, Alina Eremia, Aza, Blanco, Dorian Popa, Macanache, Mario Fresh, Nicole Cherry, Parazitii, Petre Stefan, Smiley si Vescan.

Dar nu numai muzica va fi punctul central al festivalului! Vom avea zone de activitati pentru toata familia si o impresionanta expozitie a flotei CFMOTO, daca te gandesti sa te alaturi comunitatii moto: motociclete, vehicule off-road si vedeta sezonului, scuterul ZEEHO.

Pentru amatorii de bunatati culinare, zonele de food vor oferi o varietate de delicatese, iar familiile se vor bucura de o serie de activitati si spatii dedicate. 

Impreuna PENTRU O CAUZA MAI MARE! Desi intrarea la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST este gratuita, te invitam sa fii parte a unei schimbari pozitive! Ne unim fortele cu Fundatia Metropolis, in sustinerea proiectului lor vital, „Spitale publice din bani privati". Acesta nu este doar proiectul lor – poate fi si al tau, al nostru, al tuturor. Prin prezenta si sustinerea ta, poti ajuta la transformarea viziunii in realitate si la aducerea spitalelor noastre la standarde moderne. Astfel, CFMOTO te provoaca: hai sa facem impreuna diferenta si sa aratam ca in comunitatea noastra, pasiunea pentru aventura si motoare se combina cu responsabilitatea si dorinta de a face bine. Te asteptam sa ni te alaturi in aceasta misiune!

Intr-un cuvant, CFMOTO DAY ADVENTURE FEST este locul unde aventura se intersecteaza cu pasiunea, muzica, comunitatea si responsabilitatea sociala. Te asteptam sa testezi experienta CFMOTO, sa te bucuri de muzica de calitate si sa sustii o cauza nobila, care poate schimba viitorul sanatatii in Romania. 22 si 23 septembrie, Parcul Faget Mioveni


Vino la prima editie CFMOTO DAY ADVENTURE FEST pentru un weekend plin de distractie! 22-23 septembrie, Parcul Faget Mioveni

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului!

Pilotul CFMOTO Aspar Team a devenit primul lider Moto3 dupa turul final in care a reusit sa depaseasca cinci concurenti pentru a-si adjudeca victoria.  DAVID ALONSO, CAMPION MOTO3 - Riderul CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului...

Citeste mai mult