CFMOTO CFORCE 110 2023

CFMOTO CFORCE 110 2023

05.01.2023

Pe piata de ATV-uri pentru copii in continua expansiune, CFMOTO vine cu doua propuneri tentante pentru parintii care doresc ca juniorii sa dedice timp si activitatilor outdoor, sub forma modelelor CFORCE 110 si CFORCE EV 110, ultimul fiind un ATV electric. 

CFMOTO CFORCE 110 2023 atrage atentia de la prima vedere prin schema cromatica pe rosu sau pe albastra, cu un design inspirat de ATV-urile de cilindree mai mare destinate riderilor adulti. Spre deosebire de multe din ATV-urile din clasa, CFORCE 110 surprinde placut prin raportul calitate versus pret. Acest ATV copii se bazeaza pe un motor in 4 timpi, monocilindru, DOHC, capabil sa livreze maximum 6.4 cai putere pentru a genera o plimbare distractiva. Dimensiunile compacte fac ca ATV-ul pentru copii CFMOTO CFORCE 110 sa fie usor de transportat cu o remorca sau pickup. Va fi „jucaria” cea mai potrivita pentru o vacanta la munte sau intr-o zona rurala, iar parintii care se dau ei insisi cu ATV-ul vor transmite mai usor pasiunea pentru offroad generatiei tinere. Fiabilitatea reprezinta un alt atu convingator pe lista de calitati ale lui CFORCE 110. Acest ATV pentru copii va putea trece in posesia altui junior dupa ce riderul a crescut. Reprezinta o excelenta rampa de lansare in lumea fascinanta a offroad-ului. 

 

Modelul 110cc din familia CFMOTO aduce standard cutie de viteze automata F/N/R si rezervor 5.7 litri, transmisie pe lant, anvelope durabile si frane pe discuri hidraulice puternice pentru putere de stopare superioara. La nivel de sasiu, detine suspensie cu brat dublu tip A pe fata. Inaltimea seii este de 950 mm. 

In cazul in care va ganditi sa luati un ATV pentru cel mai tanar pasionat al sportului din familia dumneavoastra, CFMOTO CFORCE 110 este, negresit, cea mai buna alegere! 

 

 

Te-ar putea interesa si:

9 avantaje majore care diferentiaza omologarea EURO 5 de categoria T3b (tractor)

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont la achizitionarea unui ATV, pe langa tipul acestuia, capacitatea motorului si dotari din fabrica, buget etc., este omologarea. Poti alege intre EURO 5 si T3b (tractor), prima varianta fiind pe departe ...

Citeste mai mult