Black Friday pe bune! 3-5 noiembrie

Black Friday pe bune! 3-5 noiembrie

03.11.2023

In acest an, am pregatit oferte deosebite de Black Friday. Pentru pasionatii si profesionistii de aventura, 3-6 noiembrie nu sunt doar zile de reduceri, ci zile de descoperire.

4 zile de MEGA OFERTE

  • 30% discount la accesorii 
  • 40% discount la echipamente
  • reduceri de pana la 25% la motociclete
  • pana la 20% la ATV si SXS

Sute de oferte exclusive asteapta sa fie descoperite. Iar fenomenul FLASH SALE, deja devenit traditie, schimba regulile jocului. FLASH SALE vine cu reduceri suplimentare la produsele deja reduse in fiecare ora, la fix, primele 4 minute. Iar curiozitatea poate aduce cele mai avantajoase achizitii!

Surprizele de Black Friday nu se opresc aici. Pentru cei care doresc flexibilitate in achizitii, solutiile de finantare ar putea fi exact ce au nevoie. Cu conditii exceptionale pentru rate si leasing, fiecare client va descoperi ca visurile devin realitate mai usor decat ar fi crezut.

„In spatele fiecarei oferte se afla o echipa dedicata, pasionata si dornica sa ofere clientilor cele mai bune produse si servicii. Acest Black Friday reprezinta mai mult decat o simpla promotie; este dedicarea noastra fata de clienti si dorinta de a rasplati fidelitatea acestora”, spune Andreea Mihai, manager de marketing.

Black Friday e evenimentul anului pe care nu ai vrea sa-l ratezi… pe bune!


Descopera ofertele de Black Friday si ia-ti ATV-ul sau SxS-ul preferat din gama CFMOTO!

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

 14-15 IUNIE - PARCUL FAGET MIOVENI, ARGESE timpul sa dai restart distractiei si sa te pregatesti pentru a doua intalnire epica la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Doar imagineaza-ti... esti acolo, chiar acum! Ai lasat biroul si simti deja iar...

Citeste mai mult