2023 CFMOTO UFORCE 1000

2023 CFMOTO UFORCE 1000

06.04.2023

UFORCE 1000 este o adevarata forta pe segmentul de SxS-uri utilitare, oferind ergonomie deosebita, un design incredibil, putere si manevrabilitate excelenta. Comutatorul de tractiune 2WD/4WD si alte tehnologii integrate imbunatatesc caracterul utilitar al acestui vehicul CFMOTO de teren. UFORCE 1000 promite sa rezolve sarcini de munca in conditii solicitante si sa asigure o plimbare placuta, sigura si confortabila. 

CFMOTO UFORCE 1000 este alimentat de un motor cu 2 cilindri (V-Twin), 963cc, racit cu lichid, in 4 timpi, 8 valve, SOHC, pe injectie electronica si poate dezvolta maximum 79 cai putere. In termeni de sasiu, acest side-by-side CFMOTO dispune de suspensii independente fata/spate cu brat dublu tip A si arc elicoidal + amortizare ulei. Pachetul este completat de frana laterala pe patru roti (CBS) + parcare pe roata spate si jante 14 inch din aluminiu. 

UFORCE 1000 ofera pentru sezonul 2023 mai mult spatiu de depozitare:

 • capacitate cockpit 80.4L in varianta echipata complet
 • cutie de depozitare 12L in partea dreapta a panoului de instrumente 
 • cutie pentru unelte 25L sub scaunul pilotului 
 • spatiu de stocare 15L sub scaunul principal
 • 4.5L in partea stanga a instrumentarului 
 • 10.5L in partea dreapta a instrumentarului 
 • compartiment pentru manusi central de capacitate 4.5L 
 • spatiu cargo pe spate de 356L.

Cuplul crescut la turatii medii si joase contribuie la rezolvarea de diverse sarcini si permite transportul si remorcarea unor incarcaturi diferite fara probleme. Motorul 79 CP in combinatie cu cutia de viteze CVT special tunata garanteaza acceleratie lina, tractiune maxima si manevrabilitate precisa. 

Ergonomie mai confortabila si sigura

 • Scaunul pilotul poate fi ajustat cu 96mm in fata sau in spate 
 • Bancheta poate acomoda 3 persoane (riderul si doi pasageri)
 • Unghiul ghidonului poate fi reglat cu 38° pentru a maximiza controlul vehiculului
 • Motorul este amplasat in spate, fapt ce contribuie la disiparea mai eficienta a caldurii si reducerea zgomotului. 

UFORCE 1000 a primit pentru sezonul 2023 o serie de upgrade-uri la nivel de suspensii pentru a face fata cu succes denivelarilor terenurilor accidentate. 

Alte caracteristici: servodirectie, acceleratie electronica, troliu 1587 kg cu cablu sintetic, display 5” TFT, compatibil cu CFMOTO Ride App, faruri si stopuri LED, ghidon reglabil, acoperis, rezervor 40 litri, carlig remorcare 2”. Disponibil pe culorile: Nebula Black, Twilight Blue, True Timber Camo. 


SxS-ul utilitar CFMOTO UFORCE 1000 ofera performanta si capacitati crescute pentru sezonul 2023.

Te-ar putea interesa si:

2024 ZEEHO C!TY SPORT, un scuter electric de incredere

ZEEHO C!TY SPORT este un scuter electric care inspira libertate la fiecare plimbare! Aceasta varianta ZEEHO se distinge prin designul urban, greutatea usoara si performanta. Reprezinta o alternativa excelenta la mijloacele clasice de transport.  D...

CITESTE MAI MULT