2024 CFMOTO 450NK

2024 CFMOTO 450NK

18.08.2023

450NK se alatura gamei seriei de naked bike-uri CFMOTO NK!

O optiune accesibila pentru riderii la inceput de drum si pentru toti cei care doresc sa adopte o alternativa mai eficienta pentru naveta de zi cu zi prin orasul aglomerat. 

2024 CFMOTO 450NK este o motocicleta de strada cu stil naked, construita pe platforma solida de motorizare 450cmc si ofera manevrabilitate de neegalat, cu o natura agila pentru a transforma deplasarea urbana intr-o aventura care sfideaza conventionalul. Reprezinta o noua generatie de street bike unde puterea, stilul si controlul se armonizeaza. Modelul este disponibil cu trei scheme de culoare atractive: Nebula White, Nebula Black si Zephyr Blue. 

 

 

In termeni de design, 450NK se inspira de la conceptul NK-C22, traducand esenta puterii nestapanite intr-un design care va captiva privirea. Partea frontala exprima o atitudine agresiva, iar fenderul frontal cu stil de aripa taie aerul cu incredere. Formele sculptate de pe fiecare parte a rezervorului de combustibil de 14 L contribuie la caracterul aerodinamic al acestei motociclete CFMOTO

Modelul 450NK este alimentat de un motor 449 cc 2 cilindri in paralel capabil sa dezvolte 49.6 CP si un cuplu exploziv. Fiecare schimbare a vitezei evoca o acceleratie feroce. Setup-ul garanteaza o acceleratie puternica la viteze mici, astfel incat 450NK devine un partener ideal pentru a tranzita strazile urbane. 

Echipat cu un disc Ø320mm pe fata si disc spate Ø220mm, plus ABS standard, 450NK asigura o putere de franare precisa si controlata in orice situatie. Sistemul de control al tractiunii imbunatateste aderenta si poate preveni accidentele datorate alunecarii rotii spate in timp util pe suprafetele cu frictiune nesatisfacatoare. Greutatea vehiculului de numai 165 kg contribuie la o manevrabilitate agila, potrivita chiar si pentru motociclistii novici. 

 

 

Designul lui CFMOTO 450NK este axat pe agilitate, formand un setting ergonomic dinamic cu predispozitie sporty. Pozitionarea scaritelor pentru picioare si a ghidonului creeaza o postura de pilotare optima, echilibrata intre sportiv si confortabil. Suspensia fata cu firca telescopica inversata Ø37mm absoarbe impactul pe suprafetele denivelate. Pachetul este completat de jante din aluminiu si anvelope CST de inalta performanta care adera la sol cu tenacitate, negociind curbele stranse si intersectiile. Saua de inaltime 795mm vine imbracata intr-o husa care ofera rezistenta crescuta. Ca accesorii optionale, sunt disponibile sei de 785mm si 815mm. 

450NK este un partener pe doua roti avansat tehnologic, care permite riderului sa fie mereu conectat si informat in timpul calatoriei: display curbat 5-inch TFT, T-box (optiune) si conectivitate vehicul-telefon (functii precum upgrade-uri OTA, MotoPlay, securitate si caracteristici antifurt, inregistrare rute, vizualizarea in timp real a datelor despre vehicul prin aplicatia CFMOTO RIDE), port incarcare Tip-C/Tip-A.

 


CFMOTO 450NK se afirma in fata concurentei prin motorizarea eficienta, designul in stil naked si dotarile moderne.

Te-ar putea interesa si:

2024 ZEEHO C!TY SPORT, un scuter electric de incredere

ZEEHO C!TY SPORT este un scuter electric care inspira libertate la fiecare plimbare! Aceasta varianta ZEEHO se distinge prin designul urban, greutatea usoara si performanta. Reprezinta o alternativa excelenta la mijloacele clasice de transport.  D...

CITESTE MAI MULT