CFMOTO CX-2E, un dirt bike electric perfect pentru riderii juniori

CFMOTO CX-2E, un dirt bike electric perfect pentru riderii juniori

02.10.2023

CFMOTO a introdus recent pe piata doua motociclete pentru copii. Modelele CX-2E si CX-5E se adreseaza tinerilor de peste 6 ani, sunt prietenoase cu utilizatorul si concepute pentru distractie sub supravegherea adultilor. In prezent, CFMOTO ofera doua optiuni de ATV pentru copii, dintre care unul electric si unul clasic, pe benzina (CFORCE EV 110 si CFORCE 110). 

Modelul dirt bike mai mare, CX-5E, este destinat juniorilor mai experimentati care au acumulat deja cunostintele de riding de baza si doresc o provocare cu un nivel nou de complexitate. Renumitul constructor de motociclete, ATV-uri si SxS-uri CFMOTO sustine ca CX-5E poate reprezenta un mini dirt bike de tranzitie pentru cei mai mici piloti care aspira sa treaca la o motocicleta care impune o maturitate tehnica. 

Noua serie CX mentine angajamentul CFMOTO de a oferi siguranta si performanta, alaturi de responsabilitate fata de mediul inconjurator. 

Caracteristici principale CFMOTO CX-2E 

BLDC E-motor
viteza maxima 36 km/ora
putere maxima 1200 w
inaltime sa 550 mm 
garda la sol 152 mm
baterie Litiu cu incarcare rapida 
culoare: Baltic Blue. 

Cu puterea unei mini motociclete 50cc, dar fara complicatiile unui ambreiaj si fara necesitatea alimentarii cu benzina sau a schimbarii vitezelor, motorul electric livreaza putere lina si controlabila. Adultii care il supravegheaza pe tanarul rider pot modifica nivelul de putere adoptand modul „beginner” sau viteza nelimitata. Operarea simpla, inaltimea seii si ergonomia ii ajuta pe juniori sa castige incredere si sa capate aptitudinile de riding. 

Modelul CX-2E este capabil de o viteza maxima de 1.2 kW, mai mult decat suficient pentru a deprinde si practica bazele riding-ului. Motorul electric din dotare integrat impreuna cu controllerul intr-o singura unitate reprezinta un efort de pionierat, contribuind la un design mai eficient per ansamblu. Procedura de lipire cu conductivitate termica ridicata utilizata in cadrul motorului ajuta la mentinerea temperaturii sale interne in intervalul optim pentru o functionare eficienta.

Acceleratie rapida. Juniorul poate alege din trei setari de putere diferite. Displayul arata viata bateriei, statusul de incarcare si „viteza” curenta. 

Nivel baterie. Indicator de incarcare. Limitator de viteza. 

In cazul unei urgente, motorul electric poate fi oprit prin scoaterea snurului magnetic de siguranta. 

In modul Beginner, viteza este limitata la 15 km/ora. 

Pregatit pentru off-road: suspensii de cursa 72mm/65mm; jante spitate 10”, furca telescopica 31 mm, cadru din otel de inalta rezistenta, greutate usoara de 49 kg (inclusiv baterie), frane pe discuri. 

Ergonomie gandita pentru copii. Ghidonul, saua si scaritele pentru picioare permit o postura de pilotare naturala, activa. Inaltimea seii a fost testata si dovedita de rideri juniori din mai multe tari. 

Zero zgomot. Zero emisii. Copilul poate pilota aceasta motocicleta electrica CFMOTO atat pe traseu, cat si in curtea casei. 


CFMOTO a lansat doua mini-motociclete destinate copiilor de peste 6 ani.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium 2024

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

CITESTE MAI MULT