450CL-C, primul cruiser din linia CFMOTO

450CL-C, primul cruiser din linia CFMOTO

31.08.2023

450CL-C impresioneaza prin fuziunea perfecta de detalii si stil clasic, imbinand designul de cruiser cu spiritul de libertate. Aspectul rafinat al acestei motociclete CFMOTO plateste tribut modelelor old-school, iar tehnologia avansata permite o experienta de riding la ultimele standarde. Fiabilitatea modelului paveaza drumul catre calatorii fara griji. 

Look-ul lui 450CL-C captiveaza prin alura retro, pusa in evidenta de capacul meticulos polisat al rezervorului care straluceste ca o oglinda. Placuta de identificare 1989 si logo-ul in inel argintiu fac trimitere la o mostenire fara sfarsit. Rezervorul ultrapolisat este o declaratie de rafinament, reflectand lumea din jur. In completarea esteticii sale deosebite, motocicleta 450cc este dotata cu un far rotund clasic care ilumeaza drumul, in timp ce stopurile integrate creeaza o impresie puternica. 

Cu putere maxima de 40.2 CP si un motor calibrat atent pentru cuplu la viteze joase, CFMOTO 450CL-C da o noua definitie performantei pentru cruisere. Plimbarea e pe cat de lina, pe atat de controlata, asigurand riderul ca vibratiile nu vor strica placerea calatoriei. Ingineria moderna este prezenta prin inovatia Gates Belt Drive cu rol in transferul eficient al puterii, in timp ce emana un aer sofisticat. 

Esapamentul lui 450CL-C produce o nota distinctiva in armonie cu fiecare rasucire de acceleratie. Sistemul de evacuare este infrumusetat cu vopsea ceramica mata rafinata. 

CFMOTO 450CL-C ofera un echilibru intre confort si stil. Modelul este dotat cu o sa 690mm din piele tratata cu tehnologia Pinstripe Retro. Imbinand confortul fara egal cu un stil atemporal, fiecare plimbare aduce adevaratul spirit de cruising. Greutatea de 181 kg asigura stabilitate. 

Echipata cu furca inversata Φ37 pe fata, motocicleta 450CL-C abordeaza orice drum cu incredere. Monodiscul Ø320mm cu 4 etriere radiale pe fata si discul Ø220 mm pe spate livreaza putere de stopare excelenta. Dispune standard de ABS si TCS.

La capitolul inteligenta, 450CL-C este inovator prin faptul ca vine inzestrat cu un display rotund curbat TFT 3.6 inch in stil retro cu memento-uri integrate pentru schimbarea vitezei si stingere. Dotarea optionala cu T-box permite conectivitatea vehicul-telefon, oferind functii ca upgrade-uri OTA, MotoPlay, securitate si caracteristici antifurt, inregistrari de rute si vizualizarea in timp real a informatiilor despre motocicleta via aplicatia CFMOTO RIDE. 


CFMOTO 450CL-C redefineste performanta de cruiser 

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO CFORCE 600L Touring

ATV-ul CFMOTO CFORCE 600L Touring vine in sezonul 2024 cu noi scheme de culoare atractive (Velocity Grey, True Timber Camo, Nebula Black, Magma Red, Hunter Green) si mentine atributele tehnice la nivel inalt, oferind performanta excelenta in categori...

CITESTE MAI MULT