CFMOTO CFORCE 600 Touring, un ATV perfect pentru agrement si distractie

CFMOTO CFORCE 600 Touring, un ATV perfect pentru agrement si distractie

05.07.2023

CFMOTO CFORCE 600 Touring iti ofera manevrabilitate usoara, putere pentru a depasi orice obstacole si poate acomoda in conditii optime un pasager. Acest ATV CFMOTO este versatil, are un styling modern si un sasiu robust si este disponibil cu un loc si cu doua locuri.

Varianta CFMOTO CFORCE 600 Touring are drept caracteristici cheie o motorizare 580cc eficienta, protectie crescuta pentru rider, suspensii independente, servodirectie EPS, tractiune 2WD/4WD, frane pe discuri puternice, lumini LED si instrumentar digital.

CFORCE 600 Touring este alimentat de un motor monocilindru 4 timpi, pe racire cu lichid, SOHC, pe injectie electronica de la Bosch si este rezultatul a peste doua decade de inovatie continua a tehnologiei de racire cu lichid dezvoltate de CFMOTO. Motorul produce maximum 45 cai putere. Performanta este completata prin dotarea cu ambreiaj centrifugal si cutie automata CVTech.

La nivel de sasiu, CFORCE 600 Touring se distinge prin suspensiile independente cu brate tip A pe fata/spate si amortizoare reglabile in 5 moduri, cursa 160mm pe fata si 210mm pe spate. Multumita suspensiei revizuite, acest ATV CFMOTO depaseste cu brio limitele pentru a va pune in valoare potentialul pe drumurile offroad dificile.

Gratie servodirectiei electrice, manevrarea vehiculului in zone inguste se face cu usurinta. La viteze mai mari, raspunsul este prompt si directia ramane stabila, incurajand pilotul sa abordeze cu incredere provocarile terenurilor solicitante.

Riderul poate opta „din mers” pentru tractiune 2WD sau 4WD, in functie de conditiile de traseu. Sistemul de franare pe discuri pentru toate patru rotile a fost optimizat, drept pentru care modelul in varianta CFORCE 600 Touring asigura putere de stopare superioara. Franarea progresiva ofera control lin la coborarile abrupte sau „cu cantec” si scurteaza distanta de oprire pentru siguranta imbunatatita. Controlul crescut este un avantaj semnificativ in special in zilele ploioase, pe drumuri alunecoase si noroioase.

Troliul electric 1360 kg vine standard, alaturi de un carlig pentru receptor care poate trage pana la 500 kg (300 kg pe strada). Rack-urile fata si spate au capacitate de 20 kg si 40 kg, fiind utile la transportul de unelte, materiale, echipamente etc.

Ecranul de inalta definitie LCD ofera vizibilitate clara chiar si din unghiuri diferite. Riderul poate monitoriza 12 functii vitale pentru motor, iar displayul include functii noi ca indicatorul de apeluri prin Bluetooth.
Farurile si stopurile LED cu certificare EC si DOT ofera vizibilitate crescuta si un look modern, agresiv. Dotarile de confort cuprind aparatori de maini, scarite pentru rider si pasager.


ATV-ul CFMOTO CFORCE 600 Touring garanteaza o aventura 4x4 plina de adrenalina

Te-ar putea interesa si:

2024 ZEEHO C!TY SPORT, un scuter electric de incredere

ZEEHO C!TY SPORT este un scuter electric care inspira libertate la fiecare plimbare! Aceasta varianta ZEEHO se distinge prin designul urban, greutatea usoara si performanta. Reprezinta o alternativa excelenta la mijloacele clasice de transport.  D...

CITESTE MAI MULT