ATV CFMOTO CFORCE 520

ATV CFMOTO CFORCE 520

28.08.2023

CFMOTO CFORCE 520 se face remarcat in clasa sa prin amprenta compacta si greutatea redusa, mentenanta usoara, durabilitatea crescuta, echipamentele premium oferite standard si pretul excelent. Datorita tuturor acestor avantaje, CFORCE 520 poate fi considerat un ATV midsize foarte impresionant.

ATV-ul CFMOTO CFORCE 520 a primit numeroase upgrade-uri legate de performanta si confort spre deosebire de modelul anterior. Sunt posibile viraje mai stranse cu 25% gratie unui nou design la nivelul directiei. Noul motor se caracterizeaza prin vibratii mai reduse. Capacul rezervorului este demontabil si nu necesita folosirea de unelte. Portbagajele upgradate ofera capacitate de incarcare crescuta. Rack-ul fata permite 30 kg, iar cel spate ofera capacitate 60 kg. Ambele rack-uri sunt compatibile cu sistemul CF-connect pentru a facilita instalarea de accesorii OEM. Compartimentul de stocare de pe spate este cu 2,5 litri mai mare. Pozitia de pilotare ergonomica adauga un plus de confort atat in pozitie de sezut, cat si din picioare. Evacuarea beneficiaza de un nou design pentru a asigura zgomot redus. Sasiul este mai usor cu 10% fata de varianta precursoare si cu 30% mai puternica.

In termeni de sasiu, noua suspensie a acestui model din familia de ATV-uri CFMOTO ofera o cursa de lungime mai mare cu 26%, precum si o garda la sol inaltata. Ghidonul are un design nou ce include manere ghidon anti-alunecare, iar sistemul EPS a fost tunat. Saua este cu 40% mai groasa, oferind suport mai bun si confort imbunatatit. Dashboardul este intuitiv si permite conectarea vehiculului la telefonul riderului prin Bluetooth. Carligul de pe noua bara de remorcare vine mai degraba fixat pe sasiu decat sudat, fapt ce permite o capacitate de incarcare sporita de 802 kg. Acest accesoriu este usor de inlocuit. Grilajul fata contribuie la un flux de aer mai eficient si livreaza performanta imbunatatita de racire impreuna cu un ventilator de radiator mai mare. Troliul ofera capacitate 1134 kg. Modelul CForce 520 este disponibil cu un loc si cu doua locuri.

Cea mai recenta evolutie a lui CFORCE 520 se caracterizeaza prin multiple imbunatatiri:

 • ergonomie optimizata pentru rider
  - design exterior nou
  - viraje mai stranse cu 25% in comparatie cu modelul precedent
  - cadru mai usor si mai durabil
  - zgomot si vibratii reduse
  - zona picioarelor a fost imbunatatita
  - admisie de aer pozitionata mai sus
  - rezervor de combustibil mai mare
  - spatiu de depozitare extins
  - brate duble in A pe fata pentru garda la sol marita.


CFMOTO CFORCE 520 furnizeaza 34 cai putere, viraje mai stranse cu 25%, ergonomie imbunatatita si un look modern.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium 2024

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

CITESTE MAI MULT