2024 CFMOTO 450MT ABS

2024 CFMOTO 450MT ABS

07.03.2024

Producatorul chinez, CFMOTO, adauga pentru sezonul 2024 un nou model performant in gama sa de motociclete Adventure. 450MT promite sa ofere putere, manevrabilitate si confort pentru plimbari si distante lungi, alaturi de o doza de distractie nediluata atunci cand parasiti asfaltul pentru a descoperi noi orizonturi. 

 

Platforma dovedita 449cc cu 2 cilindri in paralel marca CFMOTO a fost tunata, concentrandu-se asupra distractiei si entuziasmului pe care le aduce pilotarea de tip adventure. Motorul lui 450MT dezvolta maximum 43.6 cai putere la 8500 rpm si un cuplu de 44 Nm la 6250 rpm, iar arborii de echilibru dubli imbunatatesc raspunsul lin al acceleratiei pentru a diminua drastic vibratiile. Cu un arbore cotit 270°, acustica deosebita a motorului CFMOTO ii incanta pe rideri la fiecare acceleratie, in toate conditiile de riding. Acest lucru face pilotarea mai usoara, daca luam in considerare si greutatea de 175 kg (cu rezervorul gol).

 

Manevrabilitatea pe strada si dincolo de asfalt a acestei motociclete CFMOTO este favorizata de cursa 200 mm oferita de suspensiile KYB, reglabile in preincarcare si cu 20 de nivele de amortizare. Ergonomia a fost fin tunata pentru a asigura confort sporit in plimbarile pe drumuri intortocheate cu multe curbe si permite, un control complet pe cele mai dificile trasee datorita ghidonului inalt si scaritelor dedicate. 

 

Sufletul off-road al lui CFMOTO 450MT se exprima prin specificatiile tehnice de ultima ora, caroserie si styling. 
Alte caracteristici: roata fata 90/90-21” si roata spate 140/70-18”, garda la sol 220 mm si sa 820 mm (optional, 800 mm).

 

Pentru a imbunatati capacitatile off-road, sistemul ABS BOSCH poate fi dezactivat pe roata spate via un buton dedicat de pe ghidon. Sistemul de control al tractiunii BOSCH TCS poate fi, de asemenea, dezactivat prin intermediul afisajului curbat 5” TFT color cu conectivitate Bluetooth.

 

 


CFMOTO 450MT este un partener adventure de incredere pentru riderii in cautarea unui model entry-level care sa nu ii abandoneze la greu.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 110, „jucaria” perfecta pentru riderii juniori

Chiar daca este un ATV in miniatura, CFORCE 110 beneficiaza de toata tehnologia inalta de care dispun si modelele dedicate adultilor. Cu dotari de siguranta, un design modern si grafica atractiva, acest mini-ATV este atat pe placul parintilor grijuli...

CITESTE MAI MULT