2023 CFMOTO 450SR

2023 CFMOTO 450SR

20.06.2023

Prin lansarea lui 450SR, CFMOTO da viata conceptului SR-C21, adresandu-se atat riderilor avansati, cat si incepatorilor cu cerinte mai mari de performanta. Motorul 450cc cu 2 cilindri livreaza aproximativ 50 CP. Acest competitor pe scena sport racing impresioneaza prin acceleratia in 5 secunde 0-100 kph si prin viteza maxima de 190 km/ora. 

Designul caroseriei a fost gandit pentru a preveni formarea curentilor pe parti si pentru a imbunatati stabilitatea acestei motociclete CFMOTO. Mai precis, s-au realizat 200 simulari aerodinamice, 30 de ore de simulari in tunel de vant si de 20 de ori a fost optimizat designul. 

Inaltimea seii poate fi reglata in functie de talia riderului la 795mm, 785mm si 795mm. Husa seii este fabricata din piele sintetica PVC groasa de 45mm si moale si contribuie la confortul in timpul pilotarii. 

In ceea ce priveste siguranta, etrierele Brembo ofera o farta de franare controlata in orice imprejurare, iar ABS-ul previne blocarea rotilor si pierderea aderentei in timpul franarii de urgenta. Ambreiajul modern completeaza pachetul. Oglinda retrovizoare se retrage imediat daca motocicleta este lovita sau se prabuseste. 

Displayul curbat 5-inch TFT permite navigatia simpla, include memento-ul de schimbare treapta incorporat si memento-ul de stingere pentru flacara. Tehnologia inteligenta aduce placerea de a pilota. T-box are incorporat modul 4G si senzor 6D, care poate realiza interconectarea vehicul-telefon, vizualizarea in timp real a pozitionarii vehiculului, kilometraj etc.

Alte caracteristici: 

  • suspensie fata cu amortizor hidraulic inversat Φ37 
  • suspensie spate amortizor central 
  • frana fata pe disc 320mm, 4 pistoane, etrier Brembo 
  • frana spate pe disc 220mm, un piston 
  • jante 17 inch 
  • culoare: Nebula Black/Zircon Black
  • rezervor 14 litri 
  • greutate 168 kg
  • garda la sol 140 mm. 


CFMOTO 450SR se face imediat remarcat pe strada sau pe circuit prin designul agresiv si performanta pe masura.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 110, „jucaria” perfecta pentru riderii juniori

Chiar daca este un ATV in miniatura, CFORCE 110 beneficiaza de toata tehnologia inalta de care dispun si modelele dedicate adultilor. Cu dotari de siguranta, un design modern si grafica atractiva, acest mini-ATV este atat pe placul parintilor grijuli...

CITESTE MAI MULT