CFMOTO 450SR S, un aliat de incredere pentru sport racing

CFMOTO 450SR S, un aliat de incredere pentru sport racing

17.07.2023

450SR S ofera riderului adrenalina la cote inalte, pe masura ce isi face drum pe strazile aglomerate urbane sau „alearga” pe circuit cu viteza maxima. Alimentat de un motor 450cc, acest model dezvolta 50 cai putere si un cuplu incendiar, oferind acceleratie de la 0 la 100 kph in doar 5 secunde. Poate atinge viteza maxima de 190 km+/ora. 

Inspirat de cursele profesioniste, designul exterior al acestei motociclete CFMOTO a fost modificat pentru a optimiza aerodinamica. Monobratul oscilant puternic amplifica afilierea la lumea racing-ului. Evacuarea ascunsa se incadreaza in partea din spate, creand un efect vizual de impact. 

Aditia controlului tractiunii permite o pilotare stabila pe drumuri alunecoase si in conditii diverse. Preluand setarea sportiva a lui 450SR, suspensia inversata pe fata dispune acum de amortizare ajustabila, oferind o experienta de riding absoluta. 

Pentru siguranta crescuta, etrierele Brembo ofera o forta de franare controlata in orice situatie, iar ABS-ul previne blocarea rotilor si pierderea de aderenta la franarea de urgenta. Frana spate a fost upgradata de la un monodisc 220mm, etrier cu un piston la un singur disc 240mm, etrier cu doua pistoane. 

Pachetul include ambreiaj modern, lumini LED upgradate si display 5-inch TFT care suporta aplicatia MotoPlay, inclusiv proiectii pe ecran. 


CFMOTO 450SR S 2023 este un companion perfect pentru riderii pasionati de viteza.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium 2024

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

CITESTE MAI MULT