CFMOTO 250SR S, un model entry-level pe care te poti baza

CFMOTO 250SR S, un model entry-level pe care te poti baza

06.09.2023

CFMOTO 250SR S este un model de capacitate mica, dar competitiv, bazat pe versiunea 250SR si care mosteneste ADN-ul de curse al brandului. Producatorul chinez ofera riderilor elementul de racing imbunatatit, combinat cu o agilitate si manevrabilitate excelenta. In comparatie cu varianta anterioara 250SR, noul model este mai puternic si are o greutate mai usoara, de numai 157 kg, reprezentand o reducere de 4.8%, fapt ce permite o manevrabilitate mai flexibila si-i castiga un punct in plus atunci cand vine vorba de un rider incepator. 

250SR S din familia de motociclete CFMOTO se bazeaza pe un motor monocilindru, racit cu lichid, 249.2cc, 4 valve, DOHC, pe injectie EFI cuplat la o cutie cu 6 viteze. Dezvolta 27 cai putere. Versiunea S se remarca prin echiparea cu un singur brat oscilant.
Ca principale caracteristici, detine display 5 inch TFT (imagine de calitate inalta), functie de navigatie, T-box compatibil cu reteaua 4G si comunicatie CAN, ce asigura o interactiune armonioasa rider-vehicul. Ambreiajul este extrem de usor de folosit si furnizeaza o trecere eficienta si lina de la o viteza la alta. Trecerea la o viteza mai joasa pe suprafetele noroioase, alunecoase, prafuite, umede sau cu zapada devine mai sigura, in special la viteze mai mari. Designul aripei frontale ajuta la stabilitate, iar suspensia spate optimizata are suport mai bun la unghi inclinat. Greutatea motocicletei este de 157 kg, cu 8 kg mai putin fata de modelul predecesor si contribuie la o manevrabilitate flexibila, chiar si pentru incepatori.

La nivelul basculei, designul este derivat de la modelele de curse profesionale, astfel incat vehiculul per ansamblu este construit in spirit de competitie. Sunt modificari si la nivel de frane, prin scurtarea distantei la franare. De asemenea, diametrul discului de frana spate a crescut la 240mm, imbunatatind forta de franare, astfel incat motocicleta poate fi oprita rapid in cazul unor situatii de urgenta.
In termeni de estetica, aspectul lucios pune in valoare calitatea detaliilor. Vopseaua este mai rezistenta la zgariere si mai durabila, previne ingalbenirea si pierderea stralucirii 


CFMOTO 250SR S este o motocicleta entry-level cu spirit de curse

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450CL-C redefineste performanta de cruiser !

450CL-C se remarca prin fuziunea detaliilor cu stilul clasic, combinand designul de cruiser cu spiritul de libertate. Look-ul rafinat al acestei motociclete CFMOTO ofera un omagiu modelelor old-school, iar tehnologia avansata permite o experienta de ...

CITESTE MAI MULT