CFMOTO la al 133-lea Targ de Import si Export din CHINA

CFMOTO la al 133-lea Targ de Import si Export din CHINA

27.04.2023

Intre 15-19 aprilie a avut loc la Guangzhou cel de-al 133-lea Targ de Import si Export din China (Canton Fair mai jos). Zona de expozitie s-a intins pe 1.5 milioane metri patrati, iar la eveniment au luat parte 3500 de expozanti, targul din acest an atingand un nivel istoric.

Ca jucator important in industria powersports, CFMOTO a fost prezent cu gamele sale de motociclete si vehicule cu 4 roti, alaturi de sub-brandul sau electric, ZEEHO. 





Canton Fair, Global Share.

CFMOTO a dezvaluit noile motociclete - 800NK, 450SR si 700CL-X, precum si vehiculele all-terrain pe 4 roti ZFORCE 800 Trail, ATV-uri pentru copii CFORCE EV110 si CFORCE 110, in timp ce ZEEHO a prezentat noile scutere electrice AE8 si AE6. Un total de 9 modele au fost expuse. CFMOTO a atras cumparatori atat de acasa, cat si din strainatate din prima zi: numerosi dealeri internationali si reprezentanti media au venit sa vada produsele. In acelasi timp, agentii de vanzari CFMOTO au venit cu raspunsuri detaliate si diverse comunicari despre vehicule, preturi, canale de distributie si configuratii de produse.





Atentia vizitatorilor s-a indreptat si asupra zonei cu accesorii si echipamente. 






CFMOTO a fost prezent la al 133-lea Targ de Import si Export din CHINA

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Racing Team concureaza la Moto2 si Moto3 in albastru, negru si fucsia

In 2023, CFMOTO a cucerit doua podiumuri, iar pentru 2024, obiectivele sunt si mai ambitioase: sa lupte pentru victorii si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si al lui Izan Guevara in Moto2 si alaturi de David Alonso si Joel Esteban in Moto3.  ...

Citeste mai mult