CFMOTO Thunder Racing Team cucereste podiumul

CFMOTO Thunder Racing Team cucereste podiumul

03.07.2024

Ambii rideri CFMOTO Thunder Racing Team au trecut de linia de finis cu rezultate solide!! 


Atletii spun ca in ultima zi a Raliului Breslau nu s-a intamplat nimic special, obiectivul fiind sa depaseasca etapa de 77 km si sa treaca de finis fara a pierde din ritm. 

 

Antanas Kanopkinas, dupa ce s-a clasat pe locul al patrulea in clasamentul provizoriu, a declarat: „O zi grozava, rapida si noroioasa. Sunt bucuros ca am ajuns la finis. Totul ar fi putut merge, bineinteles, mai bine. Ma refer aici la cele cateva ori cand am pierdut traseul si cele cateva penalty-uri pe care le-am avut. Dar sunt fericit pentru Gaetan - a facut o treaba fantastia in acest raliu”. 

 

Un alt membru al echipei, Gaetan Martinez, s-a clasat al treilea in clasament la categoria ATV, conform rezultatelor provizorii si a adus echipei o noua medalie. „O zi scurta astazi. Am inceput aproape impreuna cu Antanas, am condus cu grija pentru a nu face greseli si ruina rezultatul. Antanas m-a prins din urma si am trecut linia de finis impreuna.”

 

Trecerea liniei de finis impreuna a devenit deja o traditie pentru CFMOTO Thunder Racing Team si un simbol al echipei puternice care pretuieste munca de echipa. 

 

Dupa incheierea uneia dintre cele mai mari provocari off-road din Europa, sportivii au putin timp la dispozitie pentru odihna inainte de urmatorul start. Peste trei luni, echipa va concura din nou acolo unde a inceput sezonul - in desert. De aceasta data nu in Peninsula Arabica, ci in Maroc. Competitia va dura o saptamana.

 


CFMOTO Thunder Racing Team duce podiumul acasa!

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO HUNT THE WOLF 2024 promite actiune incendiara in off-road

13-17 mai 2024 Baisoara, Romania.5 zile de off-road racing1 CLASS: “Soft-Extreme”. Astazi debuteaza editia 2024 a competiei extreme cu ATV-uri, CFMOTO HUNT-THE-WOLF! Concurentii iau startul la 14-15.00, ora Romaniei. Se anunta o actiune incen...

Citeste mai mult