ATH Racing Team Romania incheie cu succes cursa Race to Hell 2023 cu ATV-urile CFMOTO

ATH Racing Team Romania incheie cu succes cursa Race to Hell 2023 cu ATV-urile CFMOTO

28.02.2023

Cursa Race to Hell 2023 din Italia s-a incheiat, iar rezultatele finale au fost anuntate. Levente Horvath, pilotul CFMOTO CFORCE 1000 din echipa ATH Racing Team Romania, a incheiat competitia in stil mare, clasandu-se pe locul 4 in aceasta competitie extrema.

ATH RACING TEAM, reprezentantul Romaniei la concursul international RACE TO HELL 2023

In cele patru zile de concurs, Levente Horvath a terminat etapa de calificare pe primul loc si a ajuns la linia de sosire printre primii 5 rideri in fiecare zi. Acesta este un rezultat remarcabil, mai ales cand ne gandim ca a reusit sa depaseasca peste 50 de piloti internationali.

Din 64 de participanti din 13 tari, doar cei 5 membri ai echipajului ATH Racing Team Romania au pilotat ATV-uri CFMOTO model CFORCE 1000, evidentiind capacitatea vehiculului de a aborda cu fler conditii solicitante. CFMOTO CFORCE 1000 a dovedit a fi un ATV fiabil si performant pe intreg parcursul cursei.

Race to Hell a constat in parcurgerea unor trasee intre 50 si 84 km in fiecare zi, cu portiuni tehnice, dar si cu portiuni de viteza, cu mult teren uscat, dar si plin de pietris pe multe sectiuni. 
CFMOTO a fost pus la incercare si s-a dovedit a fi capabil sa faca fata provocarii, confirmand faptul ca pilotii ATH Racing Team Romania aveau vehicule care puteau gestiona momentele critice, timp de peste 4 ore in fiecare zi. Performanta superioara a CFMOTO CFORCE 1000 a fost clara pe tot parcursul cursei, deoarece a reusit sa depaseasca alte marci de ATV-uri.

ATH Racing Team Romania a fost cea mai puternica echipa care a participat la Race To Hell in ultimii trei ani consecutivi, avand piloti pe locul intai si locul doi in editiile din 2021 si 2022, iar in 2023, printre primii 5.

Concurentii ATH RACING TEAM la Race to Hell 2023:
Mihai Concioiu
Levente Horvath
Levente Turak
Dan Dobra
Anatoli Stanciu

In concluzie, performanta impresionanta a echipei la Race to Hell 2023 este o marturie a capacitatilor superioare ale vehiculului CFMOTO si a performantei excelente in cursele internationale extreme si demonstreaza, de asemenea, calitatea membrilor ATH Racing Team ce reprezinta Romania la categoria Extrem, in cadrul acestor evenimente nationale si internationale.


ATH Racing Team Romania incheie cu succes cursa Race to Hell 2023 cu ATV-urile CFMOTO CFORCE1000

Te-ar putea interesa si:

9 avantaje majore care diferentiaza omologarea EURO 5 de categoria T3b (tractor)

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont la achizitionarea unui ATV, pe langa tipul acestuia, capacitatea motorului si dotari din fabrica, buget etc., este omologarea. Poti alege intre EURO 5 si T3b (tractor), prima varianta fiind pe departe ...

Citeste mai mult