7 caracteristici pentru ATV care fac pilotarea mai placuta

7 caracteristici pentru ATV care fac pilotarea mai placuta

27.04.2023

ATV-urile CFMOTO sunt cunoscute pentru pachetele cuprinzatoare pe care le ofera standard. Desi numeroase caracteristici sunt comune in cazul vehiculelor powersports, unele sunt atat de avantajoase, incat riderii nu isi pot imagina cum ar fi pilotarea fara ele!

Iata, pe scurt, cele mai populare featuri ale modelelor de ATV-uri CFMOTO

1. Moduri selectabile 2WD/4WD si diferential blocabil 4WD 

CFMOTO utilizeaza tehnologia de ultima ora cu tractiune pe 4 roti cu diferential blocabil 4wd care ofera o tractiune sporita.
Aceasta caracteristica ii permite ATV-ului sa depaseasca limitarile care vin cu un diferential deschis standard. Cand ambele roti se blocheaza pe aceeasi axa, ele ofera vehiculului mai multa tractiune. Controlul 2wd/4wd ofera acces instant la diferentialul blocabil pentru flexibilitate mai mare in timpul operarii ATV-ului. Veti indragi, cu siguranta, aceasta caracteristica. 

2. Ambreiaje CVTECH cu frana de motor 

Aceasta componenta contribuie la o viata mai lunga a curelei si previne uzura. La fel ca alte parti, ambreiajele CVTech sunt usoare, oferind agilitate crescuta si libertate de miscare. Ambreiajul are o aderenta stransa la turatii mai mici, asigurand mai mult control si putere pe orice teren.

3. Dashboard digital multifunctional

Instrumentarul de bord este vital. CFMOTO echipeaza dashboardul cu vitezometru digital, indicator de combustibil, indicator de temperatura, odometru, ceas si alte afisari. Usor de citit, usor de curatat, protejat de praf. 

4. Rack-uri heavy-duty din otel 

Portbagajele heavy-duty permit stocarea de provizii si echipamente sau unelte pentru aventuri off-road asa cum va doriti. Exista spatiu larg pentru a depozita echipamente de camping, mancare, bauturi si orice altceva! 
Solutiile de depozitare heavy-duty furnizate de CFMOTO sunt gandite pentru conditii solicitante si creeaza platforma perfecta pentru toate bunurile pe care doriti sa le transportati. 

5. Carlig remorcare 2” cu priza de alimentare

ATV-urile CFORCE pot mai mult decat doar sa ofere transport pe teren dificil. Modelele CFMOTO furnizeaza suficienta putere si cuplu pentru a trage o remorca. Trebuie doar sa atasati trailerul la receptorul 2” si sa conectati luminile. 
Aceasta dotare standard transforma modelele de ATV-uri CFMOTO in parteneri ideali pentru munca la ferma, pentru transportat diverse incarcaturi intr-o zona de constructii sau transportat echipamente si unelte suplimentare pentru camping / excursie (pescuit, vanatoare, explorare etc.). 

6. Lumini integrate pe spate 

Stopurile integrate fac tot ceea ce v-ati astepta de la niste lumini pe spate, semnalizand la viraje sau functionand ca lumini de frana. Contribuie la siguranta la pilotare. 

7. Faruri frontale de inalta intensitate

Pe langa lumini spate functionale, ATV-urile au nevoie de faruri durabile, stralucitoare pentru o viziune clara in lumina slaba sau intuneric. In consecinta, producatorul chinez doteaza fiecare model de ATV cu faruri de cea mai inalta calitate. Aspectul este pe masura! 

---------------------

Daca doriti featuri de top pentru ATV, motocicleta sau side-by-side, va puteti orienta cu incredere catre brandul CFMOTO. Gama de modele este diversificata, astfel incat nu va fi greu sa descoperiti vehiculul potrivit nevoilor, bugetului si preferintelor dumneavoastra. 


Desi unele caracteristici sunt comune pentru vehiculele powersports, unele sunt atat de avantajoase, incat riderii de ATV-uri nu isi pot imagina cum ar fi pilotarea fara ele!

Te-ar putea interesa si:

Pregateste-ti ATV-ul pentru primele ture de primavara

Indiferent ca ai scos sau nu ATV-ul din garaj si in lunile reci de iarna, primavara este momentul potrivit pentru a intreprinde masurile de mentenanta pentru vehicul, asa cum sunt indicate in manualul utilizatorului. De la schimbarea uleiului si veri...

Citeste mai mult