CFMOTO CFORCE 1000 T3B EPS 2023

CFMOTO CFORCE 1000 T3B EPS 2023

05.01.2023

CFMOTO CFORCE 1000 T3B EPS 2023 este un ATV bigbore care ofera pasionatilor de offroad toate avantajele unui model premium: manevrabilitate inalta, putere pentru a depasi obstacolele terenurilor dificile, dotari moderne si un look foarte atragator. Cel mai puternic ATV din seria CFORCE a constructorului chinez impresioneaza prin combinatia de atribute tehnice avansate si designul de ultima ora, cu multiple optiuni de culoare. 

In termeni de motorizare, CFMOTO CFORCE 1000 EPS 2023 vine inzestrat cu un motor 963cc, in 2 cilindri, racit cu lichid, 4 timpi, SOHC, 8 valve, pe injectie, capabil sa genereze 80 cai putere. Motorul este cuplat la o cutie automata CVT. Riderul beneficiaza de pornire electrica si de tractiune selectabila 2WD/4WD pentru a cuceri orice traseu offroad, indiferent de conditii. Puteti considera ca modelul de ATV CFMOTO de fata este un aliat perfect pentru riding in tot timpul anului, fie pentru agrement, fie pentru sarcini de munca in conditii solicitante. 

La nivel de sasiu, suspensiile fata si spate independente cu amortizoare pe gaz ajustabile completeaza pachetul. De asemenea, dotarea standard include frane pe discuri hidraulice pentru toate cele patru roti (sistem CBS) si jante 14 inch. CFMOTO CFORCE 1000 T3B EPS 2023 vine echipat din fabrica cu troliu, un accesoriu absolut necesar pe drumuri offroad. Alte echipamente consta in: servodirectie, sistemul de iluminare cu LED-uri, instrumentar de bord multifunctional cu afisaj digital, doua porturi USB si priza 12V. Saua pilotului are inaltimea de 585 mm. Acest vehicul 4x4 de teren din familia CFMOTO ofera garda la sol de 300 mm. 

 

Prin prisma dotarilor inalte si tehnologiei de ultima ora de care dispune, ATV-ul CFMOTO CFORCE 1000 T3B EPS 2023 poate reprezenta o alegere inspirata pentru cei care cauta un aliat pentru offroad distractiv pentru petrecerea timpului liber (plimbari, intreceri, camping etc.) sau practic si eficient pentru activitati utilitare diversificate. Personalizat cu accesoriile potrivite, acest ATV 1000cc va deveni o unelta excelenta pentru a duce la bun sfarsit sarcini in preajma gospodariei, la ferma sau in jurul cabanei, fiind util pentru transportul hranei pentru animale, in activitati agricole si pentru gradinarit etc.  

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 700MT te poarta catre destinatia dorita intr-o aventura palpitanta

Motocicleta CFMOTO 700MT ABS este un partener pe doua roti ideal pentru explorare si calatorii pe distante lungi. Acest touring bike este alimentat de motorul dovedit 693cc, 2 cilindri in linie, racit cu lichid capabil sa produca peste 70 cai puter...

CITESTE MAI MULT