2023 CFMOTO 300NK

2023 CFMOTO 300NK

15.05.2023

CFMOTO 300NK este o motocicleta de strada alimentata de un motor stabil si potent si poate fi o excelenta alternativa pentru navigare zilnica prin orasul aglomerat. In plus, reprezinta o alegere inspirata pentru riderii la inceput de drum. 

Motorul monocilindru, 4 timpi, 292cc, racit cu lichid, 4 valve, DOHC, 29 CP ofera cuplu, acceleratie si eficienta de consum excelente. Este sportiv si usor de manevrat. In dotare veti mai descoperi o cutie cu 6 viteze si modurile de putere Sport/Eco. 
Cu imbunatatiri tehnice legate de output-ul puterii, o rulare lina si mai multe configuratii, CFMOTO 300NK este un streetbike care va furniza la fiecare iesire o experienta de riding placuta, sigura si distractiva. Accesibilitatea acestei motociclete CFMOTO constituie un alt avantaj. 

Mostenind genele familiei NK, modelul de 300cc este sportiv, manevrabil si usor de operat. Riderul lui CFMOTO 300NK se va bucura de o calitate inalta cand vine vorba de condus, datorita cablului de acceleratie dublu optimizat pentru a fi rezistent la apa si a seii captusite cu spuma, foarte confortabile. 
Ambreiajul CF-SC contribuie la o pilotare lina si la o trecere usoara de la o viteza la alta, imbunatatind siguranta si distractia pe doua roti. 

In ceea ce priveste designul, cadrul din otel de inalta rezistenta, dar ultra-usor, ofera rezistenta incredibila la torsiune. 
Sistemul ABS lider in industrie serveste ca suport excelen in timpul franarii puternice pentru a preveni blocarea sau alunecarea rotii. 
Displayul complet color TFT (Film Transistor Technology) 5-inch ajusteaza automat luminozitatea in functie de conditiile ambientale. Ofera informatii despre rmp, treapta de viteza, viteza si chiar conectivitate la telefon. Modurile de riding Eco si Sport sunt diferentiate prin doua interfete diferite. 
Luminile LED complete permit o vizibilitate optima in toate conditiile. 

Motocicleta CFMOTO 300NK preia ce e mai bun din ambele lumi: un partener de naveta zilnica cu manevrabilitate asemanatoare unui sport bike si un vehicul cu design curat de naked street bike. Foaia de specificatii indica o colectie de tehnologii moderne, printre care sistemul ABS (Continental). Nu este nicio surpriza ca 300NK primeste votul de incredere din partea riderilor de pretutindeni din lume. 


CFMOTO 300NK este un naked bike ideal pentru riderii incepatori si pentru toti cei care vor o modalitate rapida si economica pentru tranzit zilnic prin oras.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CForce 1000 Overland

Riderii pasionati de riding cu ATV-ul si camping in natura vor gasi un aliat in CForce 1000 Overland. Modelele de ATV-uri CFMOTO sunt din ce in ce mai populare si competitive datorita tehnologiei avansate si dotarilor moderne oferite la un pret deose...

CITESTE MAI MULT