ATV

1 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS T3b '24

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS T3b '24


B

Motor: SOHC, 4 timpi, 4 valve, EFI

Suspensie spate: independenta

Omologare:  Tractor

11.990 € TVA incl.

Rate de la RON

Esti in cautarea unui ATV CFMoto de vanzare? CFMOTO Romania iti pune la dispozitie, pe langa cele doua metode clasice de plata – cash sau card, si alte doua modalitati de plata, si anume: plata prin OP si plata prin Cryptomonede. De asemenea, venim in intampinarea nevoilor tale cu doua posibilitati accesibile pentru toate buzunarele: achizitionarea unui ATV CFMotoin rate sau achizitionarea unui ATV CFMoto in leasing. Concret, acum poti opta pentru un ATV CFMoto ieftin, dar si pentu un model cu carcteristici superioare, la un pret mai ridicat.

Atunci cand alegi un ATV potrivit nevoilor tale, poti fi convins caacesta va deveni un real ajutor pentru cei care lucreaza pe terenuri accidentate, dar si partenerul ideal pentru plimbarile in padure. Vorbim despre un dublu rol pe care noul tau ATV il va indeplini cu usurinta, venind la pachet cu multa energie si adrenalina. Noi iti punem la dispozitie o gama variata de modele de ATV 4x4.

In magazinele CFMOTO Romania gasesti ATV-uri noi, de ultima generatie, gata sa te insoteasca in noile tale experiente. In oferta CFMOTO Romania vei descoperi atat modele entry level, cat si modele cu putere mult mai mare. In acest sens, iti propunem modele cu capacitate cilindrica de 398cc, 400cc, 495cc, 580cc, 600cc, 960cc si 963cc.

ATV-urile CFMoto sunt caracterizate prin calitate, oferind un mare confort riderului. Avand o experienta de 20 de ani in aceasta industrie, CFMoto - companie din China - utilizeaza tehnici avansate pentru a realiza vehicule inovatoare, adaptate nevoilor clientilor. Inovatia si nevoia de a fi diferit sunt cele doua elemente esentiale pentru fiecare membru al echipei de specialisti. Din acest motiv, in 2009, CFMoto a obtinut titulatura de cea mai tehnologizata fabrica. Credem in inovatie si, din acest motiv, compania este specializata in constructia de motoare cu racire pe lichid, dar si in constructia de ATV-uri, SxS-uri si motociclete.

Vino in magazinele noastre fizice sau cauta-ti modelele preferate in magazinul nostru online si descopera spiritul de aventura! Noi te asteptam cu zeci de modele de ATV CFMoto. De altfel, iti punem la dispozitie si alte vehicule, pecum: SxS-uri, motociclete, scutere electrice si ATV copii, dar si accesorii si echipamente ATV.