Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:

CFMOTO CFORCE 110 FUN '24

Referinta: CF110AY10-2
1.590 €
(TVA inclus)
8.029 RON
(TVA inclus)
SEAP   Solicitare publicare produs in SEAP
Solicitare cerere de fonduri Europene   Solicitare cerere de fonduri Europene
Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj   Ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj

Calculator rate online

de la RON lei/luna( luni ).

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

* Ofertele sunt disponibile in limita stocului.


Descriere

CFMOTO CFORCE 110 FUN 2024 este un mini-ATV fiabil, avansat din punct de vedere tehnic. In saua acestui ATV pentru copii, bazele pilotarii sunt mai usor de deprins. CFORCE 110 Fun este conceput pentru utilizare de catre juniorii de 10 ani si peste 10 ani. Manevrabil si distractiv de pilotat, modelul de fata este eliberat de unele constrangeri, cum ar fi functia Geo-fence. 

Exista o serie de aspecte care diferentiaza modelul nou de varianta predecesoare. De exemplu, daca la modelul anterior schimbarea vitezei se efectua manual cu maneta din dreapta, la modelul 2024 tanarul rider poate schimba viteza cu piciorul stang. 

O alta modificare importanta consta in optimizarea bratului oscilant pe spate, urmata de schimbarea structurii pentru arborele excentric (element de reglare) al axei spate. 

Modelul 2024 renunta la frana de picior si imbunatateste layout-ul circuitului hidraulic de franare. De asemenea, dispare senzorul de nivel de ulei (la fel ca la versiunea normala 2024). In locul dashboard-ului, apare un strat decorativ si doar sectiunea FNR se aprinde luminos. 
O alta noutate consta in optimizarea directiei de intrare a filtrului de aer. 

Unele functii au fost anulate pentru modelul nou: lumina, senzor de viteza, senzor al nivelului de ulei. Functia Geo-Fence dispare si ea. 

Caracteristici tehnice: 

 • motor 1 cilindru, 110 cc, SOHC, 6.4 CP
 • cutie de viteze F-N-R
 • control acceleratie mecanic 
 • viteza maxima 42 km/ora 
 • tractiune 2WD
 • frana fata pe disc, etrier cu un singur piston
 • suspensie fata cu brat dublu tip A, cursa 140 mm 
 • amortizor fata pe ulei, ajustabil in 5 moduri 
 • suspensie spate monoamortizor CFC, cursa 156.5 mm
 • capacitate transport 1 loc 
 • garda la sol 110 mm 
 • rezervor 6.4L
 • baterie 12V 5Ah
 • dashboard 78mm*40mm 
 • anvelope fata AT 19×6-10
 • anvelope spate AT 18×9-8.

Istoria CFMOTO

Cu o experienta de peste 20 de ani, CFMOTO este lider de piata in China, stralucind in fabricarea de produse ce inglobeaza o tehnica avansata. Sediul companiei Zhejiang CFMOTO Power este situat in Hangzhou. Fabrica este specializata in constructia de motoare cu racire pe apa (avand capacitati intre 125cc si 800cc), motociclete, scutere, ATV-uri si side-by-side-uri.

In 2009, CFMOTO a castigat titlul de cea mai inalt tehnologizata fabrica, avand o capacitate de productie de 800.000 de motoare si 600.000 de vehicule. Pentru ca detine cheia succesului in distributie la nivel global, compania a devenit rapid cunoscuta, iar acum este identificata ca fiind un reper in ceea ce priveste inovatia.

CFMOTO este un brad cunoscut atat pe piata din Europa, cat si pe cea din Australia, Noua Zeelanda, Africa, America de Nord si America de Sud. O intreaga echipa de profesionisti depune un efort permanent, astfel incat CFMOTO sa beneficieze de o dezvoltare durabilia si sanatoasa, asigurandu-i locul fruntas in aceasta industrie. Compania se poate lauda cu dezvoltarea a peste 12 modele si producerea a 5 tipuri de motoare cu racire pe lichid pentru care detine licenta.

CFMOTO are ISO9001:2000, toate produsele trebuie sa treaca un test de 20.000 km si, ca o asigurare a calitatii, beneficiaza de certificarile EEC, EPA si DOT. CFMOTO cauta in permanenta colaboratori din intrega lume, asigurandu-se astfel ca locul pe care il va ocupa va fi intotdeauna acelasi – locul 1.

Test RideContact